Zomeractie!

Een helder loopbaanadvies tegen een prijs die jij het waard vindt

Geldig van 1 mei tot en met 31 augustus 2018. Dagelijks tot 19.00 uur (ook op zaterdag).

Wat doe jij? is een vraag die mensen aan je stellen op netwerkbijeenkomsten en feestjes. Maar misschien zou de vraag moeten zijn: Wat doe jij graag? Het zegt namelijk zoveel meer over wie je bent. Maar bij veel mensen ligt wat ze doen en wat ze graag doen ver uit elkaar. Wat doe jij graag? is dus de (vanzelfsprekende) vraag als je echt iets te weten wilt komen over iemand, of over jezelf. En daarmee is het ook een lastige vraag. Want onherroepelijk kom je uit bij de vraag wat je eigenlijk wilt met je leven....

"It isn’t normal to know what we want. It is a rare and difficult psychological achievement" (Abraham Maslow)

Denk je regelmatig aan verandering van baan of zelfs aan een verandering van je hele loopbaan? Misschien loop je dan tegen het volgende aan. Waar begin je? Hoe begin je? Of je vindt een heel loopbaantraject te lang, te duur of allebei. Dan is dit aanbod voor jou!


Voor wie pagina - Kootsjhuys

Een verrassend gesprek

Ons werk en hoe we daarover denken verandert met onze leeftijd. Dat maakt dat je uitgekeken kunt raken op het werk dat je ooit heel leuk vond. Of dat je al een tijdje ontevreden bent, maar je krijgt je vinger niet precies op het waarom daarvan. Dat antwoord gaan we samen vinden.

Lees meer »
Hoe, wat en waar - Kootsjhuys

Wat kost dat?

Dat bepaal je in dit geval zelf! Je betaalt de prijs die het voor jou waard is. Als jij weet wat je uit ons gesprek wilt halen, weet je ook wat het je waard is. Hoe dat werkt lees je hier.

Lees meer »
Wie is Marja Davids - Kootsjhuys

Wie is Marja Davids?

Marja begeleidt al jaren mensen en bedrijf bij belangrijke (levens)vragen. Met kennis van zaken, diepgang en grote nuchterheid voert ze intensieve coach- en adviesgesprekken.

Lees meer »

Aanmelden voor de loopbaanadvies zomeractie

Zit je nog met vragen? Neem even contact met ons op.

Ja, Ik meld mij aan voor de zomeractie