Aanvullende Expertises

Een specifieke expertisecoach inhuren?

Sommige coaches laten zich lastig in een categorie plaatsen. Er zijn genoeg voorbeelden te noemen van specifieke situaties waarin coaching een belangrijke bijdrage kan leveren, maar die niet onder één van de vaste categorieën vallen. Of je nu een begeleider zoekt voor een situatie waarin je volledig vastgelopen bent, een communicatiecoach die processen analyseert of een coach die mensen helpt bij het leren presenteren, je vindt het op deze pagina.

De aanvullende expertises

Kootsjhuys kan jou in heel veel gevallen aan de juiste coach koppelen, in meer situaties als op deze pagina beschreven staan. Om te weten of wij jou in een specifieke situatie van dienst kunnen zijn kun je daarom het beste even contact opnemen. Wij staan je altijd graag vrijblijvend te woord.

 

Ina van Steensel

Ina van Steensel

Ik werk met de binnenwereld van de individuele mens. Wat leeft daar, wat gebeurt daar? Wat is het dat ervoor zorgt dat je steeds tegen hetzelfde thema aanloopt of eromheen? Wat is het dat je zo boos, blij, bedroefd of bang maakt en welke lichaamsgevoelens spelen een rol? Kracht is kwetsbaar als je de...

Lees meer »
Pauline le Rutte

Pauline le Rutte

Een presentatie is één van de krachtigste communicatiemiddelen om anderen in beweging te brengen. Wanneer mensen hun kennis en ideeën presenteren, ontstaat er iets groters. Er wordt een verandering teweeg gebracht in de overtuigingen en het gedrag van het publiek. Het is een gedeelde ervaring, die zorgt dat ideeën verder groeien. Veel presentaties hebben nog niet dat effect. Sprekers zitten vast in het patroon van bulletpoints.

Lees meer »
Trea van Vliet

Trea van Vliet

Observeren, schrijven, portretteren. Deze kwaliteiten zet Trea van Vliet in in onorthodoxe samenwerking met (goede) coaches.

Lees meer »