Kootsjhuys Services

Professionele begeleiding op de werkvloer

Kootsjhuys is een huis vol inspirerende begeleiders (coaches, mediators, trainers) die zich stuk voor stuk onderscheiden door hun specialisme. Of het nu gaat om gedragsverandering, loopbaanbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling of het verfijnen van vaardigheden. Bij ons kun je terecht voor loopbaancoaching, teamcoaching, individuele coaching, conflictcoaching, maar ook voor managementcoaching en directiecoaching.

Originaliteit, inspiratie en resultaat gaan hand in hand.

Wat is coachen volgens Kootsjhuys

Ondanks het ruime aanbod in de markt is het lastig om een geschikte coach te vinden. De opdrachtgever staat bij ons centraal. Belangrijk bij een samenwerking is dat de opdrachtgever een klik heeft met de coach. Het gaat om de juiste match, die bepaalt voor een belangrijk deel hoe succesvol de samenwerking zal zijn. Daarom ook beschikt Kootsjhuys over een zeer brede range aan coaches. Naast de techniek die centraal staat bij het coachen heeft iedere coach een eigen opvatting en benadering. Dat moet klikken met de opdrachtgever.

Kootsjhuys richt zich op verschillende niveaus binnen de organisatie. Binnen een team of op persoonlijke basis. Daarnaast werken wij in ieder traject met een duidelijke doelstelling en een meetbaar resultaat. Onze dienst is altijd maatwerk.

"Coachen met écht resultaat!"

Wil je meer weten over de oprichter van Kootsjhuys? Lees hier het verhaal van Marja Davids. Voor referenties van klanten verwijzen wij je graag naar deze pagina.


Loopbaan coaching - Kootsjhuys

Loopbaan Coaching

We helpen jou om zelf je loopbaan te sturen, zodat je jouw talenten benut en met plezier werkt.

Lees meer »
Conflict Coaching - Kootsjhuys

Conflict Coaching

Waar mensen samenwerken is wrijving onvermijdelijk. Onze conflictbemiddelaars helpen escalatie of vastlopen voorkomen.

Lees meer »
Individuele Coaching - Kootsjhuys

Individuele Coaching

Professionele begeleiding op maat. Een gefocust programma (coachtraject) of af en toe een goed gesprek met een professional.

Lees meer »
Teamcoaching - Kootsjhuys

Teamcoaching

We helpen je om duidelijk te krijgen wat er speelt in je team. We gaan aan de slag met de teamspelregels.

 

Lees meer »

Klantervaringen

Het coaching traject met Marja was voor mij een cadeautje. Bij onze eerste kennismaking voelde ik gelijk een goede klik. Daarnaa...
De begeleiding kenmerkt zich door een gedegen aanpak op basis van een helder ontwikkelvraagstuk, zonder dat dit resulteert in ee...
Kootsjhuys heeft me vooral geholpen met structuur aanbrengen. Situaties opknippen in belangrijke onderdelen waardoor ik het over...

Alle beoordelingen:

https://kootsjhuys.nl 8/10 6 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen »