Kootsjhuys Werkwijze

Zo werken wij

Kootsjhuys werkt voor het bedrijfsleven en particulieren met een loopbaanvraagstuk. Er is veel wildgroei in de wereld van coaching. Kootsjhuys helpt het bedrijfsleven met het vinden van de juiste coach. Vele jaren ervaring en langdurige relaties met ervaren, professionele coaches maakt dat we snel de juiste professional kunnen matchen.

Kootsjhuys Werkwijze

Van ontwikkelvraag naar meetbaar resultaat

Een coachtraject is bij Kootsjhuys heel concreet:  de start met een duidelijke doelstelling en het eind met een meetbaar resultaat. Een traject begint met kennismaken en een analyse van de vraag. Wie, wat, waar, wanneer, hoe én de gevolgen. Met een duidelijk beeld bieden we mogelijkheden voor de aanpak. Concreet en effectief.

Professionele begeleiding door een échte expert

Kootsjhuys werkt met professionals in hun vakgebied. Dit draargt bij aan het idee om samen te komen tot een potentieel van professionele begeleiders die zich onderscheiden door kwaliteit. Aansluiting vergt persoonlijke inzet en inhoudelijke bijdrage. Door samen ontwikkelen  kunnen wij scherp blijven en voortdurend op de hoogte zijn van alle innovaties binnen ons vakgebied. Dat doen we door met elkaar te ontwikkelen.

De activiteiten binnen Kootsjhuys zijn zo divers, dat alle opdrachtgevers ervaren begeleiding op maat kunnen vinden.  Die wisselwerking, het gebruik maken van de sterke kanten van alle professionals maakt Kootsjhuys tot een partner waarmee bedrijfsleven en overheid graag zaken doen.