Coachingsreis

Zoek jij een antwoord op jouw loopbaanvraag?

Dan ben je bij het Kootsjhuys aan het goede adres! Heb jij vragen zoals: past dit werk nog bij mij? Kan ik niet meer verantwoording aan dan nu? Is het niet een goed moment om meer tijd voor mezelf te maken? Welke richting moet ik op? Iedereen ondervindt deze vragen een keer in zijn of haar carrière. De antwoorden hierop zijn vaak moeilijk te vinden en vaak ook nog eens zeer belangrijk. Door mee te gaan met de coachingsreis in Spanje help je jezelf hiermee. Met behulp van professionele begeleiding vind jij de antwoorden.

Het Kootsjhuys zoekt altijd naar de beste manier om jou te helpen. De begeleiding staat dan ook voor professioneel, inspirerend en indrukwekkend.

Coachingsreis Capo Finisterre
Coachingsreis Kootsjhuys

Coachingsreis

De opzet van de coachingsreis is als volgt. Met een kleine groep gelijkgestemden reis jij van Nederland naar Spanje. In Spanje begint de wandeltocht waarbij de persoonlijke coaching ook start. Met behulp van onder andere miniworkshops komen wij erachter wie je bent en wat je wilt. Op die manier kunnen wij een goed beeld van jou krijgen en jou beter begeleiden naar het antwoord op jouw coachingsvraag. Aan het einde van de reis bespreken wij het resultaat en de ervaring die is opgedaan. Door jouw antwoorden en inzichten naast elkaar te leggen ontstaat er een duidelijk beeld waarin je het antwoord op jouw loopbaanvraag zult vinden.

Van Santiago de Compostela naar Cabo Finisterre

De route in Spanje zal van de stad Santiago de Compostela naar de granietheuvel Cabo Finisterre zijn. Tijdens de coachingsreis ervaar je de prachtige natuur, indrukwekkende cultuur en professionele coaching. Deze combinatie zal ervoor zorgen dat het gewenste resultaat aan het einde kan worden behaald. De gemiddelde duur van de route per dag is vijf uur. Meer informatie over de reis vind je hier.

Boek direct

Neem direct contact met ons op om uw plaats in deze reis te reserveren.

Boek direct uw loopbaanbegeleidingreis