Loopbaanreis

Vragen omtrent je loopbaan?

Heb jij steeds meer vragen in je hoofd zoals: past dit werk nog bij mij? Kan ik niet meer verantwoordelijkheden aan dan nu? Is het niet een goed moment om meer tijd voor mezelf te maken? Welke richting moet ik op? Dan helpt het Kootsjhuys jou graag met het vinden van de antwoorden. Iedereen vraagt zich deze vragen een keer in zijn of haar carrière af. De antwoorden hierop zijn vaak moeilijk te vinden ondanks het feit dat ze zeer belangrijk zijn. Door mee te lopen met de loopbaanreis in Spanje help je jezelf hiermee. Met behulp van professionele coaching vind jij de antwoorden.

Het Kootsjhuys zoekt altijd de beste manier op om jou te helpen. De begeleiding staat dan ook voor professioneel, inspirerend en indrukwekkend.

Loopbaanreis Capo Finisterre
Loopbaanreis Kootsjhuys

Opzet loopbaanreis

De opzet van de loopbaanreis is als volgt: je gaat met een kleine groep gelijkgestemden naar Spanje. In Spanje begint de wandeltocht meteen met de persoonlijke coaching. Met behulp van onder andere indrukwekkende miniworkshops komen wij erachter wie je bent. Op die manier kunnen wij een goed beeld van jou krijgen, maar belangrijker nog jij van jezelf. Aan het einde bespreken wij het resultaat en de ervaring die is opgedaan tijdens de reis. Ook voorafgaand aan de reis wordt er in Nederland nog een gesprek gehouden. Door deze gesprekken naast elkaar te leggen, komt er een duidelijk beeld naar voren met antwoord op jouw loopbaanvraag.

Santiago de Compostela

De route in Spanje zal van de stad Santiago de Compostela naar de granietheuvel Cabo Finisterre zijn. Tijdens de loopbaanreis ervaar je de prachtige natuur en indrukwekkende cultuur. Gecombineerd met de professionele coaching zal het zorgen voor het gewenste resultaat aan het einde van de reis. De gemiddelde duur van de route per dag is vijf uur. Voor meer informatie over de loopbaanreis klik je hier.

Boek direct

Neem direct contact met ons op om uw plaats in deze reis te reserveren.

Boek direct uw loopbaanbegeleidingreis