Pelgrimsroute lopen

Santiago de Compostela

Kootsjhuys organiseert regelmatig een pelgrimsroute van Santiago de Compostela naar Cabo Finisterre. De tocht eindigt in Finisterre, wat in het Latijn letterlijk ‘het einde van de wereld’ betekent. Vele mensen gaan een pelgrimsroute lopen met een bepaald doel, veelal het vinden van innerlijke rust of nieuwe levensdoelen. Kootsjhuys focust zich met deze reis voornamelijk op het carrièrepad van mensen.

Weet jij niet meer precies welke richting je op wilt met jouw carrière? Formuleer samen met ons jouw loopbaanvraag en ga mee naar Spanje om, door middel van coaching en inspirerende workshops, het antwoord te vinden!

Kootsjhuys

Kootsjhuys is een huis vol inspirerende coaches. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte en verassende manieren om mensen te helpen. Wij bieden verschillende vormen van coaching. Onze coaching is altijd persoonlijk en bestaat volledig uit maatwerk. Naast de loopbaancoaching in de eigen leefomgeving bieden wij ook loopbaanbegeleiding aan in combinatie met een prachtige wandeling in Spanje. Zo kun je onder onze begeleiding een pelgrimsroute lopen en na minder dan een week tijd terugkeren met nieuwe zelfkennis en verfrissende inzichten.

Pelgrimsroute lopen met Kootsjhuys
Pelgrimsroute lopen met loopbaanbegeleiding

Pelgrimsroute lopen naar Cabo Finisterre

We gaan met een kleine groep gelijkgestemden een pelgrimsroute lopen van Santiago de Compostela naar Cabo Finisterre. Tijdens het lopen van de route zul je een combinatie van natuur, cultuur en persoonlijke coaching ervaren. Uit onze ervaring blijkt dat deze drie elementen elkaar versterken waardoor je eenvoudiger tot nieuwe inzichten kunt komen. Per dag wandelen we gemiddeld vijf uur. Tijd om te genieten van de omgeving zul je onderweg voldoende hebben.

Altijd al eens een dergelijke tocht willen lopen en vindt je het interessant om meer over jezelf te leren? Meld je dan nu aan voor deze inspirerende coachingsreis.

Boek direct

Neem direct contact met ons op om uw plaats in deze reis te reserveren.

Boek direct uw loopbaanbegeleidingreis