Pelgrimsroute reis

Een antwoord op jouw loopbaanvraag?

Iedereen denkt wel eens na over de richting van zijn/haar carrière. Doe je nog steeds het werk dat bij je past? Vind je het tijd worden om een stapje terug te doen en meer tijd voor jezelf te hebben? Of misschien heb je juist wel het gevoel tot veel meer in staat te zijn dan je in je huidige functie kunt laten zien. Vraag jij je af welk pad je moet inslaan? Ga dan met Kootsjhuys mee met de pelgrimsroute reis in Spanje en verzamel onder professionele begeleiding al wandelend de antwoorden op jouw loopbaanvragen!

Bij Kootsjhuys zijn we altijd op zoek zijn naar inspirerende manieren om jou te helpen. De begeleiding die je van ons mag verwachten tijdens deze reis is dan ook: compact, inspirerend en verrassend.

Pelgrimsroute reis Capo Finisterre
Pelgrimsroute reis Kootsjhuys

Opzet pelgrimsroute reis

De tocht lopen we met een kleine groep gelijkgestemden. De pelgrimsroute reis start in Nederland met een intakegesprek om jouw vraag zo duidelijk mogelijk te formuleren. Daarna volgt in Spanje de wandeltocht waarbij je persoonlijke coaching en inspirerende miniworkshops zult krijgen. Zo helpen wij je om erachter te komen wie je bent en wat op dit moment bij je past. Aan het einde van de reis bespreken we het resultaat en de ervaring die opgedaan is tijdens dit traject.

De wandeling naar Cabo Finisterre

De wandeling is van Santiago de Compostela naar Cabo Finisterre. Tijdens de route zul je een combinatie van cultuur, natuur en persoonlijke coaching ervaren. Onze ervaring is dat deze elementen elkaar versterken waardoor in een relatief korte tijd het gewenste resultaat kan worden bereikt. Gemiddeld wandelen we vier à vijf uur per dag. Onderweg tijdens de pelgrimsroute reis zul je zowel hebben genoten van de omgeving als inzichten en antwoorden hebben gevonden. Alle informatie over deze bijzondere reis vindt je hier.

Boek direct

Neem direct contact met ons op om uw plaats in deze reis te reserveren.

Boek direct uw loopbaanbegeleidingreis