Pelgrimsroute Santiago de Compostela

Loopbaancoaching

De pelgrimsroute Santiago de Compostela wordt georganiseerd door Kootsjhuys om mensen te helpen met hun loopbaancarrière. Heb jij moeite met het vinden van de juiste weg in jouw carrière? Wij zorgen voor het vinden van de innerlijke rust om daarmee jouw carrière nieuw leven in te blazen. Dit kan door middel van een nieuwe weg in te slaan, maar ook door nieuwe doelen te formuleren.

De pelgrimsroute Santiago de Compostela biedt met de perfecte combinatie voor iedereen de juiste begeleiding. Het zorgt namelijk voor de optimale omstandigheden (cultuur, natuur, en in beweging zijn) waardoor jij je kan focussen op het einddoel: antwoord krijgen op je loopbaanvraag.

Kootsjhuys

Inspirerende coaches van Kootsjhuys zorgen samen met jou dat je het antwoord krijgt. De optimale omstandigheden zullen jou daarbij helpen. Door jarenlange ervaring weten de coaches wat jij nodig hebt om tot de juiste inzichten te komen.

Pelgrimsroute Santiago de Compostela
Pelgrimsroute Santiago de Compostela

Het proces van de pelgrimsroute Santiago de Compostela

Het proces wat doorlopen wordt start bij een kennismakings gesprek. Hierbij worden de wensen en behoeften in kaart gebracht. Hierna volgt in Spanje de coaching die, zoals eerder genoemd, onder de perfecte omstandigheden plaats vindt. Tijdens deze sessies in Spanje wordt er dagelijks ongeveer vijf uur gelopen. De pelgrimsroute Santiago de Compostela begint bij de gelijknamige plaats en eindigt in Cabo Finisterre. Op die manier kan jij van elk element van het proces gebruikmaken. Tot slot wordt er samen gekeken naar het eindresultaat.

Geïntresseerd in het ontdekken van antwoorden op vragen omtrent jouw loopbaancarrière? Meld je dan nu aan voor deze inspirerende Pelgrimsroute Santiago de Compostela.

Boek direct

Neem direct contact met ons op om uw plaats in deze reis te reserveren.

Boek direct uw loopbaanbegeleidingreis