Pelgrimsroute Spanje

Spanje

Steeds vaker weet men niet meer wat ze moeten doen, en vooral willen met hun carrière. Hier is gelukkig een oplossing voor! Pelgrimsroute Spanje is de naam voor de coachingsreis die door Kootsjhuys georganiseerd wordt. Deze tocht, die gelopen zal worden van Santiago de Compostela naar Cabo Finisterre, is een onderdeel van de loopbaancoaching. Hierbij is de natuur een belangrijke factor om tot rust te komen. Daarnaast zorgt de rust voor het leegmaken van het hoofd, om zo na te denken over jouw carrière. De workshops zullen ervoor zorgen dat jij tot nieuwe inzichten komt. Aan de hand van dit traject kan jij aan het einde bepalen welke kant jij op wil.

Heb jij de rust en inzichten nodig? Je hoofd leegmaken om tot een nieuwe stap te komen? Loop mee met de pelgrimsroute Spanje. Daar zullen we samen werken om aan een antwoord te komen.

Pelgrimsroute Spanje
Pelgrimsroute Spanje

Kootsjhuys

Kootsjhuys heeft veel inspirerende coaches. Er wordt altijd gekeken naar de beste manier op jou te helpen. Daardoor zijn de coaching en workshops persoonlijk en op 'maat gemaakt'. Een prachtige wandeling in Spanje is een mogelijkheid om deze loopbaanbegeleiding te volgen. In plaats van jouw omgeving wordt er dan gewerkt in een omgeving met de optimale rust. Op die manier hebben de coaching en workshops meer effect. De rust, natuur, cultuur en inzet zullen voor het beste eindresultaat zorgen en dus ook antwoord geven op jouw vraag. 

Pelgrimsroute Spanje

De pelgrimsroute Spanje wordt gelopen met een klein groep mensen die zich carrièrewijs in dezelfde situatie begeven. In Spanje zal de combinatie natuur, cultuur en persoonlijke begeleiding het beste tot zijn recht komen. Dit proces wordt elke dag doorlopen aan de hand van wandelingen. Deze wandelingen duren ongeveer vijf uur per dag.

Wil jij antwoord op je loopbaanvraag en daarmee verder kunnen met jouw carrière? Meld je dan nu aan voor deze inspirerende coachingsreis.

Boek direct

Neem direct contact met ons op om uw plaats in deze reis te reserveren.

Boek direct uw loopbaanbegeleidingreis