Pelgrimsroute Cabo Finisterre

Loopbaanbegeleiding

Heb jij geen idee wat jij moet doen met jouw loopbaancarrière? Zit jij in een situatie dat je liever wat anders wil doen, maar niet weet wat? Hogerop of juist een stapje terug? Ga mee met de pelgrimsroute Cabo Finisterre. Door de begeleiding van onze professionele coaches en natuurlijke omstandigheden kom jij aan de antwoorden.

Coaches pelgrimsroute Cabo Finisterre

De inspirerende coaches van Kootsjhuys helpen jou graag met deze knelpunten. De gespecialiseerde coaches maken een op maat gemaakt programma. Door middel van een prachtige wandeling wordt er gebruik gemaakt van de natuur. Daarbij komen de workshops waarmee jij via de begeleiding tot antwoorden komt op jouw loopbaanvragen.

Pelgrimsroute Cabo Finisterre
Pelgrimsroute Cabo Finisterre

Santiago de Compostela - Cabo Finisterre

De pelgrimsroute Cabo Finisterre eindigt bij de gelijknamige plaats. De start zal vanaf de plaats Santiago de Compostela zijn. Tijdens deze wandeling zal er elke dag voor ongeveer vijf uur gewandeld worden. Deze reis wordt met een kleine groep mensen gemaakt die in dezelfde soort situatie zitten met de loopbaan. Daarentegen werk jijzelf alleen samen met de coach aan jouw knelpunten.

Altijd al eens een dergelijke tocht willen lopen en vind je het interessant om meer over jezelf te leren? Meld je dan nu aan voor deze inspirerende coachingsreis.

Boek direct

Neem direct contact met ons op om uw plaats in deze reis te reserveren.

Boek direct uw loopbaanbegeleidingreis