Professionele teambuilding

Professionele teambuilding

Kootsjhuys biedt professionele teambuilding aan om elk bedrijf een boost in de juiste richting te geven. Samenwerking is in veel organisaties de sleutel tot efficiency en succes. Een fijne sfeer en de juiste samenwerking onderling zorgen voor de juiste spirit binnen het bedrijf.

De pelgrimsroute van Kootsjhuys zorgt voor de professionele teambuilding die deze sfeer en samenwerking bewerkstelligd. De coach zorgt via een goed, uitgewerkt programma, en met behulp van een prachtige omgeving, voor deze positieve boost.

Kootsjhuys

Inspirerende coaches van Kootsjhuys zorgen samen met het team voor de professionele teambuilding die nodig is om het beste resultaat te bereiken. Door jarenlange ervaring weten de coaches hoe zij moeten handelen met verschillende soorten teams in verschillende soorten situaties.

Professionele teambuilding
Professionele teambuilding

Het proces van de pelgrimsroute 

Het proces wat doorlopen wordt start bij een kennismakingsgesprek. Hierbij worden de wensen en behoeften in kaart gebracht. Hierna volgt in Spanje de teambuilding. Dit wordt gedaan met ongeveer 6 tot 12 personen. De route loopt vanaf Santiago de Compostela naar Cabo Finisterre. Tijdens deze tocht worden verschillende oefeningen uitgevoerd met als doel dat het team elkaar beter leert kennen en de communicatie verbeterd. 

Bent u van mening dat uw bedrijf deze positieve boost wel kan gebruiken? Neem contact met ons op via de onderstaande menubalk.

Boek direct

Neem direct contact met ons op om uw plaats in deze reis te reserveren.

Boek direct uw loopbaanbegeleidingreis