Professionele Teamcoach

Professionele teamcoach inhuren?

Samenwerken kan leiden tot chaos of inefficiency. Verschillende karakters en communicatiestijlen betekent veel afstemmen. Wat zijn de spelregels in de organisatie? Zijn die bekend bij al het personeel? Houden zij zich er ook aan? Is iedereen betrokken bij elkaar en werkt men naar hetzelfde doel? Zo nee, hoe herstellen we dat? Een professionele teamcoach inhuren zal het team helpen om beter te functioneren.

Wanneer heb je teamcoaching nodig?

Heb je het gevoel ''langs elkaar heen'' te werken? Voel je je steeds minder betrokken bij een project? Kom je geen meter vooruit? In dergelijke situaties zorgt teamcoaching van Kootsjhuys in samenwerking met het team voor verbetering. Een teamcoach inhuren zal helderheid creëren, commitment over het doel vaststellen, en de verschillende rollen verduidelijken. Want de basis van een goed team is het afstemmen van verwachtingen op basis van eenvoudige spelregels en gedeelde waarden. Dat betekent én het doel bereiken, én met plezier samen werken.

 

Sanne Keulers

Sanne Keulers

Sanne Keulers is met haar diverse achtergrond (horeca, media en toerisme) en gevarieerd mensenkennis goed in staat teams te helpen zich te onderscheiden.

Lees meer »
Gerda Baeten

Gerda Baeten

Gerda is specialist in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat betekent dat zij jou onder andere kan helpen gemakkelijker om te gaan met allerlei typen mensen. Zij is ervan overtuigd dat het inzicht wat je over jezelf krijgt helpt; in de communicatie met anderen én om betere beslissingen te nemen.

Lees meer »
Marieke Konings

Marieke Konings

Ik neem je mee op ontdekkingsreis naar binnen. Leer je te navigeren op jouw innerlijke kompas, zodat je krachtig en zelfbewust je eigen pad kunt kiezen. Op deze reis laat ik je ontdekken wat voor jou werkelijk belangrijk is. Ik begeleid je om te gaan staan voor jezelf. Want door te zien wie jij bent en waarin jij gelooft kun je oude patronen doorbreken en jouw ruimte (in)nemen.

Lees meer »
Petra van Rijn

Petra van Rijn

Petra van Rijn is een betrokken inspirator en analytische coach. Kan als geen ander tot de kern komen van drijfveren en obstakels die mensen bewegen of juist belemmeren om te groeien. Stimuleert mensen uit hun comfort zone te komen omdat juist daarbuiten de meeste ontplooiing ligt.

Lees meer »
Michel Dutrée

Michel Dutrée

Michel houdt van ingewikkelde coachingsvragen. Hij doorziet snel wat er speelt en achterhaalt in korte tijd de vraag achter de vraag. Zijn aanpak is luchtig zonder los te laten. Vriendelijk doorvragen en confronteren past bij zijn eigen stijl.

Lees meer »
Marja Davids

Marja Davids

Marja Davids is de oprichter van Kootsjhuys en heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring als coach. Nog altijd doet zij dit werk met heel veel plezier en voldoening.

Lees meer »
Loes Wouterson

Loes Wouterson

Loes Wouterson is Nederlands actrice, coach, docent en schrijfster. Ze werkt ook als trainingsacteur en teamroltrainer.

Lees meer »