Teambuilding

Teambuilding

Een fijne samenwerking zorgt voor een positieve sfeer op de werkvloer, en dat zorgt er weer voor dat het bedrijf beter draait. Deze positieve sfeer en fijne samenwerking worden door Kootsjhuys gerealiseerd door middel van teambuilding.

De pelgrimsroute van Kootsjhuys is dé manier voor teambuilding. Via deze weg wordt er gewerkt aan de teamspirit op een professioneel niveau in een ontspannen sfeer. Daarnaast zorgt de omgeving voor een extra belevenis.

Kootsjhuys

Kootsjhuys heeft met haar inspirerende coaches jarenlange ervaring in teambuilding. Het zorgt voor de juiste aanpak en begeleiding door maatwerk te leveren. De pelgrimstocht in Spanje kan dan ook volledig in overleg gepland worden.

Teambuilding
Teambuilding

Het proces van de route

Het begint bij een kennismakingsgesprek waarbij de wensen en behoeften van het bedrijf naar voren komen. Daarna volgt de teambuilding in Spanje. Met een kleine groep gaat de reis van Santiago de Compostela naar Cabo Finisterre. Tijdens deze route worden verschillende miniworkshops afgewerkt waardoor het team naar elkaar toe groeit. 

De prijs van een teambuilding reis is afhankelijk van het aantal personen en de data. De prijs bevat de overnachtingen, de vluchttickets, kosten voor het bagagevervoer en uiteraard de coaching en miniworkshops. De overnachtingen vinden plaats in sfeervolle streekhotels waarbij het (stevige) ontbijt is inbegrepen. De heen- en terugvlucht kunnen eventueel zelf worden geboekt, zodat iedereen vrij is om zijn/haar verblijf te verlengen. Hierbij helpen wij u natuurlijk graag.

Geïntresseerd in de teambuilding? Boek een teambuilding reis via onderstaande button.

Boek direct

Neem direct contact met ons op om uw plaats in deze reis te reserveren.

Boek direct uw loopbaanbegeleidingreis