Teambuilding boeken

Teambuilding

Een bedrijf functioneert beter wanneer er goed samengewerkt wordt. Deze samenwerking is vaak moeilijk te realiseren door verschillende karakters en communicatiestijlen. Een oplossing hiervoor is het afstemmen van deze facetten. Deze afstemming kan heel goed via teambuilding. Hierdoor verbeterd de communicatie en leren personen elkaar beter kennen. En dat leidt weer tot een fijne en efficiënte samenwerking op de werkvloer.

De pelgrimsroute van Kootsjhuys is dé manier voor teambuilding. Via deze weg wordt er gewerkt aan de samenwerking op een professioneel niveau in een ontspannen sfeer. Daarnaast zorgt de omgeving voor een extra belevenis.

Kootsjhuys

De aanpak en begeleiding van de inspirerende coaches van Kootsjhuys is te vergelijken met dat van een groepsproject. Er wordt met een kleine groep van ongeveer 6-12 personen gekeken naar hoe het proces zo goed mogelijk ingepland kan worden. De reis is geschikt voor groepen of teams met mensen die een gezamenlijke verantwoordelijkheid hebben.

Teambuilding boeken
Teambuilding boeken

Teamchoaching proces

De pelgrimsroute is in Spanje, waar de groep naartoe gaat na het kennismakingsgesprek. In Spanje gaat de reis van Santiago de Compostela naar Cabo Finisterre. Tijdens deze route worden verschillende opdrachten afgewerkt waardoor de groep getest wordt en naar verloop van tijd elkaar beter leert kennen. 

Teambuilding boeken

Teambuilding boeken kan voor verschillende prijzen, dit is afhankelijk van het aantal personen en de data. De prijs bevat de overnachtingen, vluchttickets, kosten voor het bagagevervoer en uiteraard de coaching en miniworkshops. De overnachtingen vinden plaats in sfeervolle streekhotels waarbij het (stevige) ontbijt is inbegrepen. De heen- en terugvlucht kunnen eventueel zelf worden geboekt, zodat iedereen vrij is om zijn/haar verblijf te verlengen. Hier helpen wij natuurlijk graag bij.

Wil je een teambuilding boeken? Klik hiervoor op de onderstaande button.

Boek direct

Neem direct contact met ons op om uw plaats in deze reis te reserveren.

Boek direct uw loopbaanbegeleidingreis