Workshop jonge managers

Moeiteloos Managen

Moeiteloos Managen is een workshop die onder het mom van "workshop jonge managers" speciaal ontwikkeld is voor startende en jonge managers. Jonge managers zijn geneigd een managementstijl te hanteren die hen het meest aanstaat. Dit is niet per definitie de beste. Een managementfunctie dient afgestemd te worden op de verschillende medewerkers en op de situatie van de manager en het bedrijf zelf. De workshop voor jonge managers laat de vaardigheden van een manager tot zijn recht komen.

"Ontwikkel je managementvaardigheden. Een training voor ambitieuze (startende) managers."

Workshop jonge managers

De workshop voor jonge managers is ontwikkeld vanuit de visie om de eigen stijl van de managers te vormen tot de juiste managementstijl.

Workshop jonge managers door Kootsjhuys

Hoe kan een startende manager haar of zijn vaardigheden en kwaliteiten ontwikkelen tot een succesvolle leidinggevende, is het thema dat centraal zal staan tijdens deze workshop.

Het thema is gericht op twee leerresultaten, namelijk;

• Bewustwording van eigen favoriete managementstijl en de mogelijkheden van deze stijl.

• Managementstijl kunnen aanpassen bij verschillende situaties.

De stof van de workshop is gebaseerd op ervaringen uit de praktijk. De theorie wordt afgewisseld met filmfragmenten waarbij het leren “lezen” van gedragskenmerken behandeld wordt.

Instructeur uit het beroepenveld

Moeiteloos Managen, de workshop voor jonge managers, wordt verzorgd door experts op het gebied van leidinggeven. De experts uit het bedrijfsleven brengen hun kennis en ervaringen over op de startende managers. Uitdaging staat centraal in de workshop, jonge managers met een ambitieuze instelling gaan de uitdaging graag aan. Meerdere situaties zullen vanuit verschillende invalshoeken bekeken worden.


Aanmelden

Neem direct contact met ons op om je plaats in deze workshop te reserveren.

Boek direct een workshop