Workshop managers

Workshop managers

Moeiteloos Managen is een workshop speciaal ontwikkeld voor startende en jonge managers. Jonge managers zijn geneigd een managementstijl te hanteren die hen het meest aanstaat. Dit is niet per definitie de beste managementstijl. Een managementfunctie dient afgestemd te worden op de verschillende medewerkers, en op de situatie van de manager en de afdeling zelf. De training Moeiteloos Managen laat de vaardigheden van de deelnemende workshop managers tot zijn recht komen.

"Ontwikkel je managementvaardigheden. Een training voor ambitieuze (startende) managers."

Managementstijl

De workshop is ontwikkeld vanuit de visie om de eigen stijl van de managers te vormen tot de juiste managementstijl.

Workshop managers - Moeiteloos managen door Kootsjhuys

Hoe kunnen de workshop managers hun vaardigheden en kwaliteiten ontwikkelen tot een succesvolle leidinggevende, is het thema dat centraal zal staan tijdens deze workshop.

Het thema is gericht op twee leerresultaten, namelijk;

• Bewustwording van eigen favoriete managementstijl en de mogelijkheden van deze stijl.

• Managementstijl kunnen aanpassen bij verschillende situaties.

De stof van de workshop is gebaseerd op ervaringen uit de praktijk. De theorie wordt afgewisseld met filmfragmenten waarbij het leren “lezen” van gedragskenmerken behandeld wordt.

Instructeur uit het beroepenveld

De workshop Moeiteloos Managen wordt verzorgd door experts op het gebied van leidinggeven. De experts uit het bedrijfsleven brengen hun kennis en ervaringen over op de startende managers. Zij zullen de beginnende workshop managers uitdagen om situaties vanuit verschillende invalshoeken te bekijken.


Aanmelden

Neem direct contact met ons op om je plaats in deze workshop te reserveren.

Boek direct een workshop