Professionele Conflictcoach

Professionele conflictcoach inhuren?

In bedrijven wordt veel samengewerkt, en waar mensen samenwerken ontstaat vaak ook wrijving. Wrijving is onvermijdelijk en in principe niet erg, mits het niet tot conflicten leidt die een negatieve invloed hebben op de werksfeer en de bedrijfsresultaten. Indien dit laatste het geval is, of dit juist voorkomen dient te worden, schiet Kootsjhuys te hulp met een ‘conflictcoaching’ programma op maat. Bij Kootsjhuys kun je een professionele conflictcoach inhuren die volledig is afgestemd op de situatie.

Wanneer heb je conflictcoaching nodig?

Wanneer er een traject voor conflictcoaching wordt opgezet is het heel belangrijk dat de juiste coach voor het bedrijf wordt geselecteerd. Coaching werkt het beste wanneer er een klik is tussen de opdrachtgever en de coach. Kootsjhuys beschikt over een brede range coaches die ieder een eigen opvatting hebben en een eigen techniek toepassen. Een ander kenmerkend onderdeel uit de werkwijze van Koostjhuys is dat wij een coachtraject heel concreet maken. Een professionele conflictcoach inhuren gaat bij ons van start met een duidelijke doelstelling en eindigt met een meetbaar resultaat.

 

Fred Haak

Fred Haak

Jarenlange ervaring met spanningen en conflicten in arbeidsverhoudingen heeft voor mij geleid naar een eigen praktische, succesvolle stijl van (conflict)coaching. Conflictcoachen kun je omschrijven als een combinatie van coachen en mediation.

Lees meer »
Marja Davids

Marja Davids

Je zou me het beste 'huisarts voor bedrijven' kunnen noemen. Ik werk ook voor grote bedrijven en mensen in loondienst. Maar het gaat me om de mentaliteit, die bij kleine bedrijven en ondernemers leidend is; door het vuur willen gaan voor hun werk, hun organisatie, alsof het hun eigen bedrijf is. Elke keer weer zie ik hoe, met kleine ingrepen en bijsturen ondernemers geholpen zijn en vooruit kunnen.

Lees meer »