Over Marja

Conflicten zijn nooit leuk, voor niemand. Maar een conflict goed benutten: ontdekken wat er eigenlijk speelt, en de knoop eruit halen… dat vind ik mooi werk.

Verschil van mening, ruzie, conflicten of bijna-conflicten. Dat komt overal voor. Het is slecht voor de werksfeer en voor je het weet lijkt de situatie onoplosbaar. Als professionele conflictcoach kom ik dan graag helpen oplossen. Inmiddels heb ik al heel wat ervaring met dit soort situaties. Stap voor stap gaan we met elkaar op weg om de lucht te klaren, naar boven te halen wat er nu werkelijk aan de hand is (vaak ligt er onder de eigenlijke kwestie een heel ander verhaal te wachten om nu eindelijk eens gehoord te worden). Ik bemiddel en help jullie te doen wat er nodig is. Zoals bijvoorbeeld met elkaar nieuwe spelregels op te stellen, of een nieuwe manier van doen te vinden zodat jullie niet opnieuw vatbaar zijn voor misverstanden. Elke keer blijkt weer dat iedereen slechts met wat kleine ingrepen en maar een beetje bijsturen al snel weer vooruit kan.

Ik, Marja Davids, doe dit met kennis van zaken en met een nuchtere manier van doen. Niet verzanden in details die er niet toedoen, maar slimme werkbare oplossingen vinden. Met elkaar, met humor.

Wil je contact opnemen met conflictcoach Marja Davids? Vul ons contactformulier in t.a.v. Marja Davids.