Professionele Directiecoach

Professionele directiecoach inhuren?

Onder directeuren heeft het inschakelen van een professionele directiecoach nog niet zo’n goed imago. Hulp inroepen van een coach wordt snel gezien als teken van zwakte of onzekerheid. In veel gevallen is de directiepositie op eigen kracht bereikt. Iets van een ander aannemen is daarom in de meeste gevallen moeilijk. Dat vinden wij best logisch.

Versterk jouw directiepositie

Maar maak tijd en versterk jouw directiepositie. Dat is ons advies. Investeren in de persoonlijke ontwikkeling levert heel veel op. Kootsjhuys helpt je met het aanscherpen van persoonlijke performance, met de aansturing van het management team of het beter uitdragen van de bedrijfsvisie. Er is veel winst te behalen. Uit onderzoek blijkt dat de ontwikkeling van de directeur direct van invloed is op de ontwikkeling van het bedrijf.

 

Michel Dutrée

Michel Dutrée

Michel is zowel coach als procesbegeleider. Hij is van origine arts en heeft zijn pad vervolgd als strategisch organisatie adviseur onder andere bij Berenschot. Andere rollen van Michel zijn bestuurder en toezichthouder. Michel wordt graag benaderd voor ingewikkelde vraagstukken. Hij doorziet snel wat er speelt; de vraag achter de vraag dus.

Lees meer »
Marja Davids

Marja Davids

Ik doe het werk al 20 jaar met heel veel plezier en voldoening. Van klanten krijg ik terug: "kennis van zaken, diepgang en grote nuchterheid"

Lees meer »