Over Marja

Als directielid heb je soms ook persoonlijke vraagstukken. Die wil je in vertrouwen kunnen bespreken. Het is fijn als dat kan met iemand die óók in zo’n rol gezeten heeft én die dus goed begrijpt welke krachtenvelden er zijn, die weet hoe hoog de druk op je kan zijn. Een professionele directiecoach, ik ben zo iemand.

Een van mijn eigen ervaringen als directielid is hoe belangrijk het is om ruimte te maken voor je eigen beslissingen. Maar hoe maak je ruimte in een omgeving waar continue aanspraak op je wordt gemaakt? Dat vraagt van je dat je heel goed weet waar je zelf staat en waarom. Dat je georiënteerd bent op voor jou wezenlijke waardes.

In een directierol is de hoeveelheid werk minder belangrijk dan de kwaliteit er van. Jouw keuzes hebben gevolgen, voor de organisatie, voor de mensen en voor jouzelf. Daarom is het belangrijk om af en toe iemand mee te laten kijken. Volg je nog de goede koers, bij al het stuurwerk dat je moet verrichten? Als directiecoach fungeer ik vaak als sparringpartner of adviseur. Ik houd een spiegel voor, moedig aan bij gedurfde stappen, help je je tijd goed in te delen. In de kern help ik je om te blijven leren en ontwikkelen (want dat is wat een goede coach doet).

Belangrijke bewegingen komen uit kleine stappen. Als directiecoach help ik je die stappen te zetten.

Wil je contact opnemen met directiecoachMarja Davids? Vul ons contactformulier in t.a.v. Marja Davids.