Professionele Managementcoach

Professionele managementcoach inhuren?

Leidinggevenden vinden het soms lastig om een professionele begeleider in te schakelen. Toch is een professionele managementcoach inhuren een goede optie wanneer men tegen problemen aan loopt. Mensen aansturen vraagt iets anders van je dan het oplossen van technische, organisatorische of marketingvraagstukken.

Jouw bezigheden als manager

Jouw functie als manager staat centraal in dit coachingstraject. Hoewel het eigen doen en laten van de leider natuurlijk ook aan bod zullen komen, is deze coaching vooral gericht op de bezigheden in je organisatie. Kootsjhuys biedt coachingsprogramma's met een kop en een staart. Een managementcoach inhuren resulteert in een traject waarin we aan de slag gaan met concrete doelen, en in gedachte een einddoel waar we naar toe werken. Dát is managementcoaching bij Kootsjhuys.

 

Gerda Baeten

Gerda Baeten

Gerda is specialist in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat betekent dat zij jou onder andere kan helpen gemakkelijker om te gaan met allerlei typen mensen. Zij is ervan overtuigd dat het inzicht wat je over jezelf krijgt helpt; in de communicatie met anderen én om betere beslissingen te nemen.

Lees meer »
Hanneke Kempers

Hanneke Kempers

Ik ben personal coach voor mensen met pittige banen. Wil je beter omgaan met werkdruk? Vraag je je af of je werk (nog) bij je past? Wil je stappen zetten in je leiderschap? Ik help je uit te vinden hoe jij dat (weer) voor elkaar krijgt, en hoe je je nieuw verworven inzichten stevig kunt verankeren in je dagelijkse situatie.

Lees meer »
Marieke Konings

Marieke Konings

Ik neem je mee op ontdekkingsreis naar binnen. Leer je te navigeren op jouw innerlijke kompas, zodat je krachtig en zelfbewust je eigen pad kunt kiezen. Op deze reis laat ik je ontdekken wat voor jou werkelijk belangrijk is. Ik begeleid je om te gaan staan voor jezelf. Want door te zien wie jij bent en waarin jij gelooft kun je oude patronen doorbreken en jouw ruimte (in)nemen.

Lees meer »
Marja Davids

Marja Davids

Ik doe het werk al 20 jaar met heel veel plezier en voldoening. Van klanten krijg ik terug: "kennis van zaken, diepgang en grote nuchterheid"

Lees meer »
Michel Dutrée

Michel Dutrée

Michel houdt van ingewikkelde coachingsvragen. Hij doorziet snel wat er speelt en achterhaalt in korte tijd de vraag achter de vraag. Zijn aanpak is luchtig zonder los te laten. Vriendelijk doorvragen en confronteren past bij zijn eigen stijl.

Lees meer »