Professionele Managementcoach

Professionele managementcoach inhuren?

Leidinggevenden vinden het soms lastig om een professionele begeleider in te schakelen. Toch is een professionele managementcoach inhuren een goede optie wanneer men tegen problemen aan loopt. Mensen aansturen vraagt iets anders van je dan het oplossen van technische, organisatorische of marketingvraagstukken.

Jouw bezigheden als manager

Jouw functie als manager staat centraal in dit coachingstraject. Hoewel het eigen doen en laten van de leider natuurlijk ook aan bod zullen komen, is deze coaching vooral gericht op de bezigheden in je organisatie. Kootsjhuys biedt coachingsprogramma's met een kop en een staart. Een managementcoach inhuren resulteert in een traject waarin we aan de slag gaan met concrete doelen, en in gedachte een einddoel waar we naar toe werken. Dát is managementcoaching bij Kootsjhuys.

 

Henk Niemansverdriet

Henk Niemansverdriet

Vraag je je af of je op de juiste weg bent. Past dit werk nog wel bij mij? Word je door je werkgever gedwongen een andere richting op te gaan? Wat wil jij eigenlijk precies? Ik heb een praktische aanpak en ben soms confronterend. Humor en relativering horen bij mij.

Lees meer »
Gerda Baeten

Gerda Baeten

Gerda is specialist in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat betekent dat zij jou onder andere kan helpen gemakkelijker om te gaan met allerlei typen mensen. Zij is ervan overtuigd dat het inzicht wat je over jezelf krijgt helpt; in de communicatie met anderen én om betere beslissingen te nemen.

Lees meer »
Marja Davids

Marja Davids

Ik doe het werk al 20 jaar met heel veel plezier en voldoening. Van klanten krijg ik terug: "kennis van zaken, diepgang en grote nuchterheid"

Lees meer »