Over Marja

Je zou me het beste 'huisarts voor bedrijven' kunnen noemen.

Ik werk ook voor grote bedrijven en mensen in loondienst. Maar het gaat me om de mentaliteit, die bij kleine bedrijven en ondernemers leidend is; door het vuur willen gaan voor hun werk, hun organisatie, alsof het hun eigen bedrijf is. Elke keer weer zie ik hoe, met kleine ingrepen en bijsturen ondernemers geholpen zijn en vooruit kunnen. Als het goed gaat en het bedrijf groeit, kom je voor problemen te staan. Problemen die je niet een twee drie zelf kunt oplossen maar waarvoor de grote adviesbureaus te zwaar zijn.

Een paar voorbeelden van kleine en grotere ongemakken, die ik tegenkom. Ik help mensen om niet te verzanden in gedoe om het werk heen. Ik help teams om praktische spelregels op te stellen om doelen samen te kunnen bereiken, ik bemiddel als mediator conflicten. Ik voorkom conflicten in de voorfase door inzet van zogenoemd pre-mediation, ik verzorg maatwerk programma's met teams. Ik begeleid mensen in de "pre-ik zie het straks helemaal niet meer zitten " fase om overspanning en burn-out te voorkomen.

Ik doe het werk al 20 jaar met heel veel plezier en voldoening. Van klanten krijg ik terug: "kennis van zaken, diepgang en grote nuchterheid"

Wil je contact opnemen met Marja Davids? Vul ons contactformulier in t.a.v. Marja Davids.