Workshop Moeiteloos Managen

Moeiteloos Managen

Met Moeiteloos Managen is nu speciaal voor jonge managers een training beschikbaar. Voor jonge managers geldt vaak dat intuïtief naar een managementstijl wordt gegrepen die weliswaar de manager goed past, maar die nog niet altijd even goed is afgestemd op wat de verschillende medewerkers nodig hebben of op wat de situatie vergt.

"Ontwikkel je leidinggevende kwaliteiten. Een training voor ambitieuze (beginnende) managers."

Eigen managementstijl

Om het managen goed in de vingers te krijgen moet je allereerst weten wat je eigen stijl is en wat daarmee mogelijk is. Uitgaande van deze achtergrond is de training Moeiteloos Managen opgezet.

Workshop Moeiteloos managen - Kootsjhuys

De training is gericht op jonge managers die reeds enkele jaren ervaring hebben en die nu toe zijn aan het bewust verder ontwikkelen van hun kwaliteiten als manager.

De training is gericht op de volgende resultaten:

• je kent je eigen favoriete managementstijl en weet wat daarmee mogelijk en vooral ook wat daarmee niet mogelijk is

• je bent in staat situaties in te schatten en ook daaraan je stijl aan te passen.

In de training wordt gebruik gemaakt van praktijkmateriaal. Theorie afgewisseld met leren “lezen” van gedragskenmerken door filmfragmenten als basis.

Trainer

Een ervaren trainer put uit een rijke praktijkervaring. Zij dagen je uit om met hun ervaring vanuit verschillende invalshoeken naar situaties te kijken om je eigen inzicht te vergroten.


Aanmelden

Neem direct contact met ons op om je plaats in deze workshop te reserveren.

Boek direct een workshop