Workshops

Workshops die je verder helpen

Kootsjhuys biedt verschillende workshops aan in de categorieën solliciteren en management. Vanuit een stuk kennis en ervaring is Kootsjhuys in staat om in een aantal sessies stevig aan jouw vaardigheden te werken. Wij helpen je op weg zodat jij je doelen kunt behalen.

Sollicitatie & netwerk workshops

In de workshop Careermanagement reflecteer je op je loopbaan: waar sta je en waar wil je naartoe. Je krijgt scherper in beeld wat je capaciteiten en talenten zijn en tot slot vertaal je dit naar passende functies en acties om je loopbaanwensen te realiseren. In de workshop Solliciteren 2.0 leer je jezelf optimaal verkopen voorafgaand aan- en tijdens sollicitatiegesprekken. Ook leer je optimaal gebruik te maken van netwerkcontacten en social media.

Workshop voor jonge managers

Om het managen goed in de vingers te krijgen moet je allereerst weten wat je eigen stijl is en wat daarmee mogelijk is. Uitgaande van deze achtergrond is de training Moeiteloos Managen opgezet. De training bestaat uit een mix van theorie en praktijkmateriaal. Een ervaren trainer zal je uitdagen om het eigen inzicht te vergroten.


Workshop careermanagement - Kootsjhuys

Careermanagement

Veel mensen hebben, nadat zij een aantal carrièrestappen gemaakt hebben, de vraag: wat wil ik nou echt, wat past er het best bij mij?

Lees meer »
Workshop solliciteren 2.0 - Kootsjhuys

Solliciteren 2.0

Solliciteren is een vak apart. In deze workshops brengen wij je alles bij wat zal helpen vooraf, tijdens en na het solliciteren.

Lees meer »
Workshop Moeiteloos managen - Kootsjhuys

Moeiteloos Managen

De training Moeiteloos managen is gericht op de managementstijl, situaties inschatten en gedragskenmerken herkennen.

Lees meer »

Aanmelden

Neem direct contact met ons op om je plaats in deze workshop te reserveren.

Boek direct een workshop