Professionele Loopbaancoach

Professionele loopbaancoach inhuren?

Regelmatig vragen mensen zich af of zij zich nog wel prettig voelen in hun functie, of zij niet méér in hun mars hebben, of misschien juist een stapje terug moeten doen. Hoe wil jij verder in je carrière? Een professionele loopbaancoach inhuren is aan te raden voor iedereen die de behoefte voelt om over dergelijke onderwerpen te spreken. Het spreken met een onafhankelijke professional creëert daarbij ook een prettige sfeer.

Jouw ambities en kansen

Kootsjhuys selecteert eerst de coach die bij je past. Vervolgens kijken we naar je ambitie, de kansen die je hebt en waarom je vastloopt. Een professionele loopbaancoach inhuren kan er in veel gevallen voor zorgen dat een persoon zich beter op zijn/haar plek voelt, en vervolgens beter functioneert.

Loopbaanbegeleiding is fiscaal aftrekbaar, klik hier voor meer informatie.

 

Sanne Keulers

Sanne Keulers

Sanne Keulers is dé coach voor twintigers en dertigers die keuzes moeten maken uit de ontelbare mogelijkheden die voor hen liggen.

Lees meer »
Carolien Wynia

Carolien Wynia

Carolien is authentiek, energiek en gepassioneerd in haar werk als coach. Ze heeft een down to earth benadering, is oprecht geïnteresseerd en brengt focus vol positieve aandacht. Daarbij gaat ze uit van de vraag: wat drijft mensen en wat heeft iemand nodig om vanuit eigen kracht keuzes te maken? Interessante vragen die persoonlijke aandacht verdienen!

Lees meer »
Hanneke Kempers

Hanneke Kempers

Ik ben personal coach voor mensen met pittige banen. Wil je beter omgaan met werkdruk? Vraag je je af of je werk (nog) bij je past? Wil je stappen zetten in je leiderschap? Ik help je uit te vinden hoe jij dat (weer) voor elkaar krijgt, en hoe je je nieuw verworven inzichten stevig kunt verankeren in je dagelijkse situatie.

Lees meer »
Marieke Konings

Marieke Konings

Ik neem je mee op ontdekkingsreis naar binnen. Leer je te navigeren op jouw innerlijke kompas, zodat je krachtig en zelfbewust je eigen pad kunt kiezen. Op deze reis laat ik je ontdekken wat voor jou werkelijk belangrijk is. Ik begeleid je om te gaan staan voor jezelf. Want door te zien wie jij bent en waarin jij gelooft kun je oude patronen doorbreken en jouw ruimte (in)nemen.

Lees meer »
Rienne Oomes

Rienne Oomes

Mijn passie is verbinden: mensen met mensen, mensen met banen, maar vooral je weer verbinden met jezelf. Hierdoor krijgen je meer plezier in je werk, verhogen je prestaties en is er meer balans tussen werk en prive...

Lees meer »
Amelia Sealey

Amelia Sealey

Ik ben gefascineerd door de invloed van werk op de identiteit van mensen. Omdat ieder mens uniek is, bied ik een aanpak, die het beste past bij de persoon en de doelen die zij willen bereiken.

Lees meer »
Loes Wouterson

Loes Wouterson

Loes Wouterson is Nederlands actrice, coach, docent en schrijfster. Ze werkt ook als trainingsacteur en teamroltrainer.

Lees meer »
Martine Voskuil

Martine Voskuil

Ik coach je om je wensen & doelen te verwezenlijken. Om het beste uit jezelf te halen en uit het leven te halen wat er in zit. Of het nu gaat om je persoonlijk leven, je loopbaan of om professioneel functioneren in werksituaties. Ik werk met een grote diversiteit aan werkvormen en (loopbaan)instrumenten, waaronder creatieve oefeningen, zodat we díe oefeningen kunnen kiezen waar jij het meeste uithaalt.

Lees meer »
Petra van Rijn

Petra van Rijn

Petra is een betrokken inspirator en analytische coach. Kan als geen ander tot de kern komen van drijfveren en obstakels die mensen bewegen of juist belemmeren om te groeien.

Lees meer »
Henk Niemansverdriet

Henk Niemansverdriet

Vraag je je af of je op de juiste weg bent. Past dit werk nog wel bij mij? Word je door je werkgever gedwongen een andere richting op te gaan? Wat wil jij eigenlijk precies? Ik heb een praktische aanpak en ben soms confronterend. Humor en relativering horen bij mij.

Lees meer »