Over Martine

Ik coach je om je wensen & doelen te verwezenlijken. Om het beste uit jezelf te halen en uit het leven te halen wat er in zit. Of het nu gaat om je persoonlijk leven, je loopbaan of om professioneel functioneren in werksituaties. Ik werk met een grote diversiteit aan werkvormen en (loopbaan)instrumenten, waaronder creatieve oefeningen, zodat we díe oefeningen kunnen kiezen waar jij het meeste uithaalt. Ik bied je nieuwe inzichten en laat je vooral veel experimenteren, ervaren en doen. Coaching in het Engels is ook mogelijk, ik coach veel partners van ex-pats in het opbouwen van een leven en loopbaan in Nederland.

Na mijn studie psychologie, heb ik vijftien jaar gewerkt als (loopbaan)coach en trainer bij verschillende organisaties. Omdat ik graag wil werken volgens mijn eigen visie en waarden, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Betrokkenheid bij mensen en verantwoordelijkheid dragen voor mijn werk, staan hier voorop. Deze waarden deel ik met het Kootsjhuys.

Om mijn werk goed te kunnen doen en inspiratie op te doen, volg ik geregeld opleidingen en trainingen op het gebied van (loopbaan)coaching. Momenteel verdiep ik me in de wetenschappelijke richting van gelukspsychologie en houden mijn intervisiegenoten mij scherp op mijn eigen patronen.

Wil je contact opnemen met Martine Voskuil? Vul ons contactformulier in t.a.v. Martine Voskuil.