Klanten over Kootsjhuys

Bij Kootsjhuys leren de coaches mensen het beste uit zichzelf te halen en wel op zo’n wijze dat we zichtbare en meetbare resultaten kunnen bereiken. Maar wat vinden klanten daar nu van? Kootsjhuys wil na afloop van een opdracht dan ook graag horen wat de klant vond van de aanpak van Kootsjhuys en de resultaten die geboekt zijn. Hier volgt een reeks uitspraken: Klanten over Kootsjhuys.

Oud deelnemer van Post Bachelor opleiding

Marja,
Ik ben trots op wat ik bereik in mijn rol als coach en dat wil ik graag met je delen. Ik heb niet alleen veel van je geleerd tijdens de opleiding maar ook omdat je me toen het vertrouwen gaf dat ik op dat moment nodig had. Bedankt!

Door omstandigheden kon ik de training niet geven. Dit is de aankondiging

Voor de training 'Breinatelier' ben ik op zoek gegaan naar een passende vervanger. Het gaat hier om Marja Davids, een zeer deskundig en ervaren coach/trainer. Met het volste vertrouwen en behoudt van kwaliteit geef ik mijn training aan haar over.

Concreet en heel effectief

Mijn coachtraject met Marja als coach heeft me geholpen de ideeën die in mijn hoofd spelen te kanaliseren. Ik zag op tegen een coachtraject omdat het me zo zweverig leek. Maar niets is minder waar. Heel leuke verrassende opdrachten die me tot nadenken aangezet hebben. Inmiddels ben ik mijn toekomstplan aan het uitvoeren en vraag Marja af en toe om even mee te denken. 

Tjak Tjak

Wat effectief  om samen met Marja Davids als externe professional te werken in het traject om mijn team op een hoger plan te brengen. Op die manier combineren we alles wat er nu in de praktijk gebeurt met de verhelderende kijk en kennis  van iemand van buiten. Geweldig om  met Marja  te werken. Haar  concrete tjak tjak benadering leert me bewust te zijn van mijn eigen veel te wollige denken. Verademend. We hebben een sprong gemaakt. 

Verbluffend

De eigenaar/directeur van een jong ICT bedrijf  vraagt Marja Davids om begeleiding voor zijn MT. 

"Je komt hier binnen, plakt een vel papier op de muur omdat je niet van beamers houdt en dan blijk je een verbluffende bagage en diepgang mee te brengen. Ik vond je workshops met mijn MT heel bijzonder, we hebben er veel aan gehad".

Nonchalant maar ondertussen...

Jong team met ambitie kiest begeleiding om proffesioneel hogerop te komen.

"Zonder dat je het door hebt, weet Marja Davids met een ogenschijnlijke nonchalance (in de goede zin van het woord overigens) de vinger op de juiste plek te krijgen en te benoemen waar jij, en/of je team zich in kan ontwikkelen.
Ik heb genoten van de trainingen die ik tot nu toe met Kootsjhuys heb beleefd!"

Marja als docent 'post bachelor coaching en begeleiding`

I've written this recommendation of your work to share Details of the Recommendation:

"Marja was my teachter in my coachingtraining. I've never meet anyone so full of live and with great expertice of coaching. For me she's a mastercoach and I would fullheartly recommend her. She's the one who make you think in directions you've never though off. With a bundle of fun, wich makes live a little bit more easy. From this point I like to thank her for past year (2007-2008)"

Service Category: teacher
Year first hired: 2007
Top Qualities: Great Results, Expert, Creative
Bron: Deelnemer opleiding voor coaching

Als enige vrouw met een topfunctie in een mannenwereld.

"Mijn coachtraject was helemaal op maat, alle aandacht voor nieuwe inzichten. Het heeft mij veel opgeleverd. Ik analyseer situaties beter  en begrijp en dat ik minder bang hoeft te zijn om mijn eigen koers te varen. Ik heb een grote stap gemaakt. Ik weet nu hoe in de nieuwe situatie de hazen lopen, wat de informele regels zijn, maar vooral hoe ik er het beste mee om kan gaan".

Het ging ons om het verkopen van ‘de beleving en het gevoel’.

"Ik ben manager van een specialistische reisorganisatie, specialistisch in bestemming en aanpak. "We zijn geen ‘wholesaler’ die pakketreizen aanbiedt maar onderscheiden ons door specialist te zijn in product, service en beleving. Daar hebben we hulp bij gezocht. Kootsjhuys bemiddelde voor ons een prima coach/trainer. Haar aanpak was professioneel, ontspannen, to the point, doelgericht en duidelijk,". "De wijze waarop de coach van Kootsjhuys heeft gewerkt heeft veel bijgedragen aan het succes. Dit was boven verwachting". De andere afdelingen kijken met nieuwsgierigheid naar het resultaat en overleggen nu hoe dit systeem intern gebruikt kan worden."

Boekje: Huisarts voor kleine bedrijven

Bekijk online via issuu.com of mail ons en ontvang een digitale versie.