Oprichter van Kootsjhuys

Marja Davids 

Houdt ervan om complexe vraagstukken terug te brengen tot de kern. Is daadkrachtig, enthousiast, doet niet aan poespas en is soms iets te kort door de bocht. Heeft een brede en gevarieerde werkgeschiedenis (in binnen- en buitenland) als manager of begeleider. Dat mondde uit in de oprichting van Kootsjhuys, waar ze niet alleen (zelf en met andere goede coaches) mensen en bedrijven coacht maar waar ze een kweekvijver voor aanstormend coachingstalent heeft doen ontstaan. Heeft management-, coachings- en mediationopleidingen gedaan en is docente bij een opleiding voor coaching en begeleiding. Werkte o.a. voor USG, het Ministerie van Landbouw, verschillende gemeenten, de Arbo Unie, Eneco en de Politie Rotterdam-Rijnmond. Houdt niet van beamers en wel van eenvoud. Doet niet aan bla bla en neemt altijd de kortste weg. (En soms is een iets langere weg nu eenmaal de kortste weg en dan is dat ook goed.) Neemt mensen voor zich in met een nuchtere en speelse manier van werken en zijn. Houdt van resultaten, voor zichzelf en voor anderen. En werkt graag samen met professionele vakkundige partners, want dat is het mooiste wat er is.

Marja  heeft een brede ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. "In bijna alle opdrachten die ik met mijn collega’s krijg, speelt coaching een belangrijke rol. Daarbij gaat het erom, de daadwerkelijke veranderingen voor zowel de medewerkers als de organisatie succesvol te laten zijn. Mede vanuit deze gedachte is Kootsjhuys ontstaan.Er is veel wildgroei in de wereld van coaching. Ook die wetenschap speelde mee bij de oprichting van Kootsjhuys. Met een eigen kwaliteitskeurmerk, gebaseerd op vele jaren ervaring en langdurige relaties met ervaren, professionele coaches, wil Kootsjhuys zich dan ook onderscheiden.

Opdrachtgevers kan ik met deze dienstverlening een fullserviceconcept aanbieden met de inzet van echte professionals en een duidelijke regie voor coaching.

Het gaat in alle gevallen om routiniers die weten wat coachen is.

Boekje: Huisarts voor kleine bedrijven

Bekijk online via issuu.com of mail ons en ontvang een digitale versie.